DAT is het geworden! One Day Cleaning en wassalon De 3-Slag zijn beide verhuisd naar Eusebiusbinnensingel 5 in Arnhem en heten nu De ArnhemseTextielreinigers.

Een stomerij en wasserij die samen al 135 jaar hun diensten in Arnhem aanbieden om uw textielwaren te reinigen. Van knuffelbeer tot maatpak en van washandje tot vloerkleed.

Al uw textielgoed wordt met zorg en jarenlange ervaring optimaal gereinigd. DAT reinigt voor particuliere en zakelijke klanten met een uitgesproken goede service en de best mogelijke kwaliteit.
Al het textielgoed wordt zoveel mogelijk separaat en ambachtelijk gesorteerd, behandelt, gereinigd en keurig afgeleverd.

Ook voor een SPEED-DATE om uw textielgoed te reinigen kunt u bij ons terecht, voor 10.00 uur gebracht, eind van de middag is uw maatpak of dekbed weer klaar. vraag naar de voorwaarden en na beoordeling van DAT! (alleen op ma-, di-, do- en vrijdag)

Zowel zakelijk als particulier willen wij u nog beter van dienst zijn met DAT’s Linnenservice,  keukentextiel zoals thee-, koks-, en handdoeken voor een scherpe prijs en Horecakwaliteit gebruiksklaar afgeleverd bij uw volgende levering of Tafellinnen en beddengoed (Hotelkwaliteit) in diverse uitvoeringen.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maken onze reinigingsprocessen gebruik van Groene Energie en uw textielgoederen worden zoveel mogelijk handmatig behandelt.

Heeft u DAT al gevonden? want DAT is het waard om een bezoek te brengen aan de Eusebiusbinnensingel 5, 6811 BW, Arnhem.

026-4420324
website: www.datreinigers.nl,
Email: info@datreinigers.nl

LIKE DAT on Facebook!